O NAMA

R-INŽENJERING je privredno društvo osnovano 2004. godine kao ćerka firma RITAM INŽENJERING-a, a kao logična posledica razvoja u trenutku kada se pokazala jasna potreba za specijalizacijom firmi prema delatnostima u cilju pružanja što bolje i stručnije usluge investitorima na naraslom građevinskom tržištu.

Matična firma, privredno društvo RITAM INŽENJERING je osnovano 1997. godine sa osnovnom delatnošću prodaje i ugradnje građevinskog materijala u specijalizovanoj oblasti završnih zanatskih radova sistema suve gradnje. Društvo je osnovano sa 100% vlasništvom domaćeg kapitala. Nakon više godina uspešnog samostalnog rada 2004. godine najveći evropski distributer materijala u oblasti sistema suve gradnje prepoznao je rad RITAM INŽENJERING-a i zalaganje i tržišnu poziciju jednog od dominatnih distributera materijala sistema suve gradnje i predložio je saradnju na tržištu Republike Srbije. Tada su nastala zavisna preduzeća u mešovitoj svojini, privredno društvo za prodaju građevinskog materijala BAUSTOFF+METALL RITAM i fabrika za proizvodnju metalnih profila u Smederevu INTRAPROFIL koje su u zajedničkom vlasništvu sa austrijskim partnerom Baustoff+Metall. Iste godine je osnovano i privredno društvo za izvođenje zanatskih radova R-INŽENJERING koje se bavi izvođenjem radova. Osnivači Ritam Inženjeringa su se odlučili da 2010. godine osnuju VINARIJU DESPOTIKA u Smederevskoj Palanci koja je danas jedna od vodećih vinarija u šumadijskom i srpskom vinarstvu.

Danas je R-ING u stanju da realizuje najzahtevnije projekte od akustike do protivpožarne zaštite i od ideje do krajnje realizacije.

Višegodišnje radno iskustvo zaposlenih, tehnička opemljenost i veliki broj ostvarenih projekata su s pravom zalog za predstojeće izazove domaćih i stranih investitora.

Zadovoljstvo u saradnji sa R-ING-om, garancije za izvršene radove i strogo pridržavanje standarda u radu, su logično doveli do pozicije jednog od lidera na domaćem tržištu u svojoj branši.